Startsida Verksamhet Konfirmationsläger
Konfirmationsläger Skriv ut Skicka sidan

konfaKonfirmationslägret börjar första måndagen efter skolavslutningen och pågår 4 veckor framåt. I priset ingår också 2 helgträffar under höst och vår efter konfirmationen samt en veckas efterträff sommaren därpå.

Undervisningen sker enligt gällande bestämmelser för konfirmandundervisning i Svenska Kyrkan. Kursen kommer att ge en ärlig presentation av vad den kristna tron är på ett enkelt sätt. Det kommer att ges utrymme för diskussion och åsikter om kristendom och tid till egna frågor kring livet. Mycket sång finns också med på programmet.

På fritiden kan man spela volleyboll, bordtennis eller fotboll. Vidare kommer det att arrangeras tävlingar och lekar och vid vackert väder finns det möjlighet till bad.
Kanoter finns på gården och kommer att utnyttjas flitigt, både vid dagsturer och vid övernattningsturer.

Konfirmandläsning på läger är en upplevelse för livet. Du träffar dagligen dina ledare och kamrater. Detta utvecklar en djup gemenskap och en insikt om vad den kristna tron är för något.

Klicka här för att komma till anmälan!

Anmälan sköts nu via ett anmälningssystem tillsammans med missionsgården Strandhem och Åhus Missionsgård. Vi vill ha er anmälan senast den 1 Augusti året innan lägret börjar. När anmälan är inskickad får ni en bekräftelse på att anmälan är mottagen och sedan får ni besked ungefär en månad efter att anmälningen stängt. Nytt är nu att man kan önska andrahandsval och tredjehandsval om man inte skulle få plats på den gård man önskar.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
Observera att det inte längre går att anmäla sig via denna mailadress.

 

Breanäs Missionsgård ligger i ett naturskönt område vid sjön Immeln i nordöstra Skåne.

breans_liten

Breanäs Missionsgård

Breanäs 3057

289 73 Immeln 

0708490589
info@breanas.se
(Husmor nås på e-post
och tfn ovan)

Bankgiro 536-7693
Plusgiro 5 96 46-0

Org. nr 838201-0273