Laddar Evenemang

Past Events

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

april 2021

Påskläger – inställt

3 april4 april

Vi planerar för påskläger för vuxna och barn i alla åldrar. Mer information kommer på hemsidan vartefter, vi hoppas det blir möjligt att genomföra. Välkomna! Familjen Lindén, Jämstorp och Persson. TYVÄRR ÄR LÄGRET INSTÄLLT P.G.A. AKTUELLA RESTRIKTIONER.

Mer information »

Förträff, konfa -21

17 april

Tyvärr kan förträffen inte genomföras. Mer information ges till berörda av respektive lägerchef.

Mer information »

Pilgrimsvandring

25 april

Tema: Vägen till Livet. Ledare: Stefan Johansson, pensionerad präst och folkhögskole-lärare. Helene Redhammar, arbetsterapeut med inriktning på stresshantering. Under vägen stannar vi för bibelmeditationer och nattvardsfirande. Det finns också möjlighet att helt eller delvis vandra under tystnad. När? Söndagen den 25 april. Kl 10:00 -ca 16.00 Var? Samling på Breanäs Missionsgård, vandring i små grupper (allt enligt rådande rekommendationer) ca 10-12 km. Pris? 470 kr. I priset ingår matsäck och kall dricka. Anmälan och mer info till Helene Redhammar 0733-832541…

Mer information »

Valborg – Inställt

30 april

Tyvärr blir valborgsfirandet inställt p g a rådande restriktioner

Mer information »

maj 2021

Arbetsdag

1 maj

Lördagen den 1:a maj är det arbetsdag på Breanäs Missionsgård. Vi börjar dagen kl 9:30 med fika och genomgång av de olika sysslorna. Denna dagen kommer vi bara att hålla till utomhus och det kommer inte serveras någon mat/dryck utan det får man ta med sig själv. Till lunch tänder vi grillarna för de som önskar. Välkomna att delta i en härlig arbetsgemenskap!

Mer information »
+ Exportera evenemang