Lediga tjänster

Breanäs söker husmor och vaktmästare

Breanäs missionsgårds husmor och vaktmästare, Judith och Patrik Gunnarsson, slutar under året och gården behöver hitta nya krafter. Är du en av dem?

Arbetsfördelningen har senaste åren varit en husmorstjänst på 80% och en vaktmästartjänst på 50%. Men tjänstgöringsgrad och tjänsternas utformning kan diskuteras. De skulle också kunna delas mellan fler än två personer. Det viktigaste är att vi får rätt person på rätt plats!

Arbetsuppgifterna handlar om matlagning i storkök, planering och inköp, sköta bokningar och viss administration, städning, fastighetsskötsel, enklare underhåll och att vara gårdens ansikte utåt mot föreningens medlemmar och andra gäster. 

Arbetstiderna är oregelbundna och bestäms av verksamheten på gården. Vissa perioder innebär det längre dagar och helgarbete, andra perioder är det lugnare. 

Husmor och vaktmästare på Breanäs förväntas dela föreningens värderingar och ha ett positivt och respektfullt bemötande mot alla människor som söker sig till gården. Vi välkomnar sökande i alla åldrar och med olika bakgrunder, men tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Breanäs missionsgård ligger vackert vid sjön Immeln i nordöstra Skåne. Den drivs av en idéell förening i en lågkyrklig evangelisk luthersk tradition och vill vara en plats där människor möter Gud och får lära känna honom. Men också en plats för gemenskap, musik, bön och lek! Föreningens verksamhet har ett särskilt fokus på barn och unga och på gården arrangeras varje år bland annat barnläger, konfirmationsläger, bibelcamping, retreater och valborgsfirande. Läs mer om gården och föreningen på här på breanas.se

Tillträde är till sommaren eller hösten 2024 eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan senast 1 mars till styrelsen@breanas.se

Har du frågor får du gärna höra av dig till Samuel Larsson, personalansvarig, tfn. 073-593 32 46.